Selecteer een pagina

Wendela

'Ik geniet van mensen als ze in hun element zijn'
Info

Wie ik ben

Mijn naam is Wendela. Als grafisch ontwerper ben ik opgeleid. Ontwerpen van logo’s is mijn specialiteit. Daarnaast schilder en teken ik graag. Ik geniet van mensen als ze in hun element zijn en hierin bezig zijn. Ik draag daar graag mijn steen aan bij, door jouw droom of idee te vertalen naar een pakkend beeld. Door relevantie en verbinding maak ik zichtbaar wat jouw positie en eigenheid versterkt. Hierin ga ik uit wat jouw organisatie uniek maakt. Dit vormt de strategische basis voor ontwikkeling van onderscheidende vormtaal. Wie ik ben, zie je terug in de manier waarop ik in jouw project stap: toegewijd, creatief en met kennis van zaken. Mijn aanpak levert vaak eenvoudige, maar krachtige beelden op die hedendaags en tegelijkertijd tijdloos zijn.

Een keer van gedachte wisselen?

Groei

Groei in loslaten en weer oppakken. 20 jaar geleden was ik specialist in logo’s ontwerp.

Groei in lef om mijn hart te volgen en heb het een periode losgelaten en ben in mijn atelier gedoken om mij in vrij werk te ontwikkelen. met name Schilderen. Een periode van heerlijk off-line.

Groei in elke levensfase wat past wie ik ben.

Organische groei: Nieuwe site wendela.org gelanceert. Site begint met een eigen geschilderd lammetje: Juist in kwetsbaarheid ligt kracht.

ontdekkend, nieuwsgierig, puur en kwetsbaar om uit mijn vertrouwde atelier weer de digitale wereld te gaan verkennen.

Afgelopen jaar me laten bekwamen in het bouwen van website en ben ik klaar om de online wereld te betreden.

Wie ik ben, zie je terug in de manier waarop ik in jouw project stap: toegewijd, creatief en met kennis van zaken. Mijn aanpak levert vaak eenvoudige, maar krachtige beelden op die hedendaags en tegelijkertijd tijdloos zijn. Mijn logo’s van 20 jaar geleden hebben nog steeds een levendig bestaan.

www.wendela.org

Maakt de wereld rijker!

maakt het leven mooier!

 

Een keer van gedachte wisselen?

Wendela

Ontwerper

PORTFOLIO

Veelzijdig in diverse disciplines

HUISSTIJL

Een goed ontworpen huisstijl is duurzaam, krachtig en straalt eenvoud uit.

Schilderen

Je krijgt diepte in je werk door de vele lagen.

Webdesign

Vormgeving van websites. Seo’s en werk ik samen met een strategisch bureau

HANDLETTERING

Handlettering op karton of houten borden.

Verpakkingen

Labels en merken.

Evenementen

Je krijgt diepte in je werk door de vele lagen.

verfrissende vormgeving

Wacht niet op inspiratie! Begin gewoon.
contact

Recent werk

projecten

Hoe ik werk

Handmad Jewelry Made With Love

Referenties

quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Werkwijze

How It Works

w

Ziel van de organisatie

Jouw product, dienst & idee: als Art-director/vormgever zet ik marketing en communicatie om in beelden. In unieke producties zoals brochures, websites, campagnes, beeldmerken en boeken. In producties die echt en oprecht zijn en jou op het lijf geschreven.

Verbeelden

Om dit te kunnen bereiken werk ik graag intensief met je samen. Jij hebt een doel dat je wil bereiken, of een verhaal dat je wil vertellen. Ik vraag door, kom met creatieve idee├źn, spar met je en geef handen en voeten aan wat jij bedoelt. Zo komen we met elkaar tot een mooi en compleet eindproduct.

[

Bekendmaken

Elk project begint hierbij met een intake en briefing gevolgd door een offerte. Vaak zet ik een moodboardsessie in om richting en sfeer te bepalen. Op basis daarvan presenteer ik de eerste schetsen en bespreken we de invalshoeken. Als we daaruit zijn volgt het definitieve ontwerp en start de productie.

Nieuws

Our Latest Jewelry

20% OFF Entire Wedding Collection

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

[et_pb_shop posts_number=”6″ columns_number=”3″ icon_hover_color=”#000000″ _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Cormorant Garamond||||||||” title_font_size=”24px” price_font=”Cormorant Garamond||||||||” price_font_size=”24px” border_width_all_image=”10px” border_color_all_image=”rgba(51,51,51,0)” box_shadow_style_image=”preset5″ box_shadow_vertical_image=”0px” box_shadow_spread_image=”1px” box_shadow_color_image=”#c4beb9″]

 

[/et_pb_shop]